Tilaustuotteet

Omamitali

Mitalit, pinssit, viirit, patsaat...
Kun haluat palkita ja muistaa yksilöllisesti, meillä on sinulle ratkaisu.

 

Oma mitali

Olipa tarkoituksesi sitten kiittää jokaista urheilijaa osallistumisesta, muistaa kumppaneita yhteistyöstä tai palkita vain lajiensa parhaat ja ansioituneimmat, meillä on sinulle ratkaisu.
Me suunnittelemme ja toteutamme vankalla ammattitaidolla juuri tarpeeseesi parhaiten sopivan mitalin.
Oma design-mitali voi olla melkeimpä minkä muotoinen tahansa ja mitalinauhan ulkonäössäkin käytännössä vain mielikuvitus on rajana. Toki nauhan voi jättää poiskin, jolloin mitalin voi halutessaan ojentaa vastaanottajalleen tarkoitukseen valitussa rasiassa.

Oma mitali tulee yllättävän edulliseksi jo kohtuu pienilläkin tilausmäärillä.
Ota yhteyttä - kerromme sinulle lisää mielellämme!

 

 

Pinssit

Seuran tai organisaation logolla varustettu pinssi on helppo ja mukava tapa muistaa jäseniä ja aktiiveja ahkeroinnista. Pienet seuratunnukselliset muistoesineet luovat yllättävän helposti yhteenkuuluvuuden tunnetta koko yhteisöön.

Olemme toteuttaneet aikojen saatossa lukemattomia määriä erilaisia pinssejä seuroille, yrityksille, organisaatioille ja yhteisöille.

 

Mikäli oma organisaatiosi kaipaa pientä uniikkia muistoesinettä, käänny rohkeasti puoleemme.

Pinssit

 

Viirit ja pöytästandaarit

Viirit

Perinteikkäät vaihtoviirit ja pöytästandaarit kuuluvat myös perusvalikoimaamme.
Yhdistysten, urheilu- ja sukuseurojen, kiltojen ja organisaatioiden logoin ja tunnuksin koristellut kankaiset viirit ja standaarit ovat perinteikäs tapa muistaa jäseniä.


Teemme muuten tilauksesta myös brodeerattuja kangasmerkkejä.

 


Huomaathan, että tässä on vain kevyt otanta yleisimmin kysytyistä tilaustuotteistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme on vuosien saatossa luonut eri tarkoituksiin mitä erilaisimpia yksilöllisiä lahja- ja palkitsemistuotteita. Näistä muutama esimerkki alla.

 

 

Vilkaisethan vielä sisaryrityksemme Kääty Oy:n sivuilta lisätietoja räätälöidyistä tuotteista tai kysy meiltä lisää!Kerromme palkitsemismahdollisuuksista mielellämme lisää!