Palkintoja jo vuodesta 1985

Palkintotukku on nopea ja joustava palkintojen toimittaja. Oma maahantuonti mahdollistaa kilpailukykyisen hintatason ja laajan varastovalikoiman. Sivuillamme esiteltyjen mallien lisäksi liikkeessämme on koko ajan vaihtuva mallisto palkintoja, johon olet tervetullut tutustumaan.
Valmistamme palkintoja ja palkitsemisesineitä yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat urheiluseurat, yhdistykset, yritykset, kunnat, valtio kuten myös yksityishenkilöt. Toiminta nimellä Palkintotukku-Kääty Oy  alkoi vuoden 2012 alussa, kun Peten Palkintotukku Oy ja Kääty Oy fuusioituivat.


Tuotteet

Meiltä saat perinteisiä palkintoja, kuten pokaaleja ja mitaleita mutta myös lajipatsaita, tsemppareita, pinssejä, seuratunnuksia, viirejä, palkintolautasia ja kaiverrettuja seinätauluja. Valikoimissamme ovat lisäksi Steel-Lifen terästuotteet ja Aalto teräslautaset.
Toteutamme myös oman palkintoideasi!


Suunnittelupalvelu.

Lisäksi teemme yhteistyötä maamme johtavien mitalitaiteilijoiden, suunnittelijoiden ja heraldikkojen kanssa.


Kaiverrukset

Kaiverrukset teemme tietokoneohjatuilla kaiverruskoneilla. Näin onnistuvat sekä logo- kuva- että teksti- kaiverrukset.  Tuotteen sitä vaatiessa kaiverramme myös käsin.


Aukioloajat

Tule tutustumaan mallistoomme. Palvelemme maanantaista perjantaihin kello 9 - 17. Lauantain ja sunnuntain olemme suljettuna.